Jag är nöjd med min frisör i Visby

Jag är nöjd med min frisör i Visby

God dagens allt gott folk som även denna dag har navigerat er in här på min sida på nätet för att läsa mina inlägg som jag själv tycker är ganska spännande och intressanta, och så hoppas jag förstås att även ni ska tycka detsamma! Idag har jag flera olika inlägg som jag känner att jag ska skriva och då det här är dagens första inlägg och jag sent i går eftermiddag var och klippte mig hos en frisör i Visby så ska det i dagens första inlägg få handla om denna frisör i Visby som jag vill rekommendera er, gå gärna och klipp er på Salong Engla nästa gång det är dags för en klippning. 

Det är så viktigt att få känna sig fin i håret och med en bra frisyr får i alla fall jag en något bättre självkänsla och sträcker på ryggen. Innan jag fann denna frisör i Visby hade jag klippt mig hos flera andra frisörer utan att jag någongång kände att jag var nöjd till hundra procent. Inte för att det var direkt dåligt klippt hos dessa andra frisörer men det var bara det att jag inte riktigt tyckte det blev så som jag hade önskat. När jag klipper mig hos Salong Engla så ser frisören till mina önskemål och även vilka förutsättningar jag har för att bära den frisyr jag vill få. Jag blev avrådd från att klippa mig på ett sätt som jag hade önskat för den frisyren hade inte passat mitt ansikte och dessutom har jag lite för tunt hår. Jag uppskattar att denna frisör i Visby var ärlig och rak och i stället klippte mig i en annan frisyr som gjorde mig till en snyggare version av mig själv. 


Kommentarer är stängda.