Lite arbete under semestern

Lite arbete under semestern

Godmorgon bloggen! Första riktiga semesterdagen är här och det är helt otroligt att jag redan är vaken, med tanke på att jag har sovmorgon. Det är en fin sommardagar uppe i Luleå och vore det inte för att jag måste sitta med lite redovisningstjänster, så hade jag nog redan begett mig ut på en skön morgonpromenad alternativt löptur. Men det är den tiden i månaden då pengar ska räknas ihop och bokföringen ska genomföras, först ska det genomföras och efter jag har genomfört alla redovisningstjänster så ska jag garanterat ta mig en god frukost ute på altanen. Jag är lite kluven med det här att göra något arbete under semestern, visst är har jag någonstans ett ansvar att företaget fortfarande rullar igång även under semestertiderna. Samtidigt så är inte tanken att det ska vara jättemycket aktivitet under dessa veckorna men det finns naturligtvis vissa uppgifter som alltid måste genomföras och då är väl jag den som ändå får stå som ansvarig. Sen tar det inte jättemycket kraft på mig att utföra dessa typer av uppgifter, utan det som tar mest tid i dagsläget är nog redovisningstjänster. Så småningom kommer jag antagligen att anlita någon annan för att sköta våran ekonomi, men då gäller det att vi expanderar lite mer först. I dagsläget är vi endast tre personer som tillsammans driver företaget och vi har inte riktigt blivit så stora än att vi har råd med de utgifter som förekommer om man anställer en revisor. Dock ser vi en tydlig positiv kurva vad gäller intäkter sedan starten, för varje månad som går så kan vi tydligt se att resultaten stiger. Antagligen kommer vi ha lite av en dipp här nu i juli med tanke på att vi har semester, dock så är det något vi har räknat med och vi förväntar oss att det kommer gå riktigt bra när vi är tillbaka på jobbet igen.  


Kommentarer är stängda.