Städservice på fredagar

Städservice på fredagar

Hejsan hoppsan, då var det fredag vilket innebär att jag kommer få öppna dörren till skinande rent hem. Varje fredag är det städservice hemma hos mig och det är alltid med en glädje som man kliver in genom lägenheten och veta att man inte behöver tänka på städningen för fem öre. Med städservice får jag så mycket tid över på helgerna som gör att jag kan hitta på massa roligheter istället för att hålla på och städa. Sen har jag också två ungar som är här varannan vecka och då vill jag verkligen kunna umgås med dom utan att behöva tänka på något annat egentligen. Därför brukar jag ofta jobba in ganska många timmar när jag inte har barnen hos mig så att jag kan gå lite tidigare de veckorna som barnen är här. Efter jobbet idag ska jag hämta mina barn hos deras pappa och sen blir det fredagsmys med tacos och massa gott snacks. I övrigt så blir det en väldigt lugn helg där vi mest kommer vara hemma och hänga vid poolen, kanske att vi åker på en liten cykeltur i Falköping och köper en glass i den varma sommarluften. När barnen är här så skulle jag egentligen behöva städservice två gånger i veckan, det blir ganska så stökigt och dom är inga hejare på att städa än. Jag tänker dock att det kommer med åren, nu är det så mycket leksaker som ligger utspridda överallt och om några år så lär de inte använda leksaker längre så då blir det inte lika stökigt. Sen är det inte så farligt att behöva städa efter dom, jag är nöjd så länge de har det bra hemma hos mig och att dom är glada. Nu måste jag jobba lite, telefonen kommer snart att börja ringa här och då gäller det att vara förbered. Ha en underbar helg!


Kommentarer är stängda.