Skövdes snyggaste naglar

Skövdes snyggaste naglar

Här i Skövde är våren på gång och för att pigga upp mig efter den långa vintern bestämde jag mig för att fixa mina naglar på en salong. Jag har alltid beundrat människor med naglar som ser ut som om de är hämtade från en film, men jag har aldrig vågat göra något åt mina naglar eftersom jag inte har tillhört de där tuffaste tjejerna i klassen. Har inte vågat sticka ut men så gick jag till en coach som fick mig att våga ta ut svängarna så efter att jag fått bättre självkänsla kände jag att nu ska jag skaffa stans snyggaste naglar. Jag gick till en skönhetssalong som har fått riktigt fina recensioner på sociala medier så jag tänkte att det var där jag ville ha dem gjorda. Personalen välkomnade mig snällt och min nagelstylist började arbeta med sin magi på mina händers fingertoppar. Hon berättade om de produkter de använder och hur hon inspireras av nagelkonstdesign och jag blev ännu mer upphetsad.

Hon tog väl hand om var och en av mina naglar och de ser nu fantastiska ut! Om du letar efter ett ställe där du kan få hjälp så väntar Skövdes finaste naglar på dig runt hörnet. Tveka inte att gå dit om du vill ha naglar som både är vackra att se på men också hållbara. Du har ingenting på att förlora på att våga göra dig snygg. Jag var en grå mus i många år och vågar man inte synas kan man heller inte träffa en kille. Jo, möjligtvis en tråkmåns men jag var ju också en sån så inget illa ment. Nu har jag även skaffat lite tuffare kläder och jag låter ingen trycka ner mig. Jag har tagit makten över mig själv och måste säga att jag är stolt över mig själv!

Kommentarer är stängda.