Söker du en däckverkstad?

Söker du en däckverkstad?

Hej, här i Herrljunga kom nattfrosten och vi är ju i slutet av september nu, så inte undra på det! Snart ska vinterdäcken på och då är det guld värt med en bra däckverkstad. Jag har alltid gått till min lokala däckverkstad och de har alltid gjort ett fantastiskt jobb. De är också mycket prisvärda, så det är en win-win för mig! Jag skulle rekommendera dem till alla mina vänner och bekanta! Ni kanske undrar hur ni hittar en däckverkstad i Herrljunga? Jag har svaret! I och med att jag alltid går till min lokala firma så rekommenderar jag er också att göra det. Om inte annat för priset, men också för service och kvalitet. Jag är säker på att ni kommer att bli nöjda! Ni kan välja mellan många olika däck och fälgar, i flera prisklasser, och ni kan även balansera däcken ifall det behövs. Jag är säker på att ni kommer att hitta något som passar just er och era behov! Vad väntar ni på? 

Apropå balansering av däck, när ska man göra det? Och varför? Enligt den här artikeln på dackonline.se så ska man göra det när du märker att bilen vibrerar eller pulserar, när du kör i 80 km/h eller mer. Detta beror på att friktionen mellan vagn och väg är större i högre hastigheter. Balansering av däck är alltså något som bör göras regelbundet, och det är enkelt att ta reda på om dina däck behöver balanseras eller inte. Jag rekommenderar er att läsa artikeln, den är mycket informativ! 

Håll även koll på mönsterdjupet, det är viktigt för säkerheten och för att undvika olyckor. Det bör inte vara mindre än 3 mm, enligt samma artikel. Det är en billig livförsäkring med bra däck, och har man råd med bil har man ju råd med däck till bilen, eller hur!

Kommentarer är stängda.